Moederdag cadeaus bij Bart Smit

5/5 (1 stemmen)
Alle moederdag aanbiedingen | Beoordelingen | Nieuwsbrief

De identiteit van Bart Smit

Groot in service, klein in prijs!


Bart Smit aanbiedingen en kortingen tijdens Moederdag

MEGA

MEGA kortingen bij Intertoys

ACTIE
-15%

15% korting op al het speelgoed bij Intertoys

SALE

Bedrijven gerelateerd aan Bart Smit tijdens Moederdag


Zoals je wellicht al weet, is Bart Smit druk bezig met Intertoys om samen de handen in één te slaan. Deze aankondiging is al in 2016 gemaakt en kwam toen als een schok voor velen. Bart Smit, waar menig Nederlanders warme herinneringen aan hadden, zou namelijk compleet verdwijnen. Bart Smit belooft echter dat mensen weinig zullen merken van het verdwijnen van het merk. Alleen de naam van het bedrijf veranderd. Waar voorheen Bart Smit met het symbolische poppetje bij de voordeur en op de folders staat, zal er nu Intertoys staan met het bekende olifantje. Je kunt dus nog steeds bij de winkel wat voorheen de Bart Smit was jouw speelgoedartikelen kopen, zoals de nieuwste Xbox games of lastige puzzels voor jouw kind. Dus wie nog op zoek is naar een leuk Sinterklaas cadeautje of zijn of haar zoon of dochter wilt verrassen, kan bij de nieuwe versie van de Bart Smit een leuk verjaardagscadeau vinden.

Van Bart Smit omgetoverd tot Intertoys

Kinderen die voor het jaar 2000 zijn geboren, zullen weten dat Bart Smit de place to be was voor de leukste spellen en folders. De 227 Bart Smit-winkels zullen langzamerhand worden omgegooid tot Intertoys winkels. Bart Smit en Intertoys vallen momenteel onder Blokker Holding, daarbij heeft het moederbedrijf de strategische keuze gemaakt om verder te gaan met het grootste merk. Zij beloven de Nederlandse consument zij geen last zullen ondervinden van de nieuw ingeslagen richting. Zij proberen vanuit Intertoys meer te kunnen innoveren en met een verrassend assortiment aan speelgoed te kunnen komen. Voor de Black Friday deals kun je, mocht er op deze pagina niets te vinden zijn, het beste kijken op de pagina van Intertoys. Daar kun je Black Friday aanbiedingen vinden voor het leukste speelgoed.


Moederdag bij Bart Smit betekent hoge kortingen en veel aanbiedingen op nog meer producten!

Hieronder hebben we het voor je uitgeschreven, alle productgroepen en een aantal merken die Bart Smit aanbiedt voorafgaand aan Moederdag.
Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan mis je niets van de moederdag aanbiedingen die we hebben van Bart Smit.

Moederdag cadeaus voor Nintendo bij Bart Smit

nintendo aanbiedingen tijdens moederdag. Bij Bart Smit vind je dit allemaal. Alleen voorafgaand aan moederdag kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste cadeaus en aanbiedingen voor moederdag. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Nintendo of kijk direct bij Bart Smit.
Bekijk bij Bart Smit

Moederdag cadeaus voor Playstation (PSN) bij Bart Smit

playstation-psn aanbiedingen tijdens moederdag. Bij Bart Smit vind je dit allemaal. Alleen voorafgaand aan moederdag kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste cadeaus en aanbiedingen voor moederdag. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Playstation (PSN) of kijk direct bij Bart Smit.
Bekijk bij Bart Smit

Moederdag cadeaus voor Tablets bij Bart Smit

tablet aanbiedingen tijdens moederdag. Bij Bart Smit vind je dit allemaal. Alleen voorafgaand aan moederdag kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste cadeaus en aanbiedingen voor moederdag. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Tablets of kijk direct bij Bart Smit.
Bekijk bij Bart Smit

Moederdag cadeaus voor Tassen bij Bart Smit

tassen aanbiedingen tijdens moederdag. Bij Bart Smit vind je dit allemaal. Alleen voorafgaand aan moederdag kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste cadeaus en aanbiedingen voor moederdag. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Tassen of kijk direct bij Bart Smit.
Bekijk bij Bart Smit

Moederdag cadeaus voor Xbox bij Bart Smit

xbox aanbiedingen tijdens moederdag. Bij Bart Smit vind je dit allemaal. Alleen voorafgaand aan moederdag kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste cadeaus en aanbiedingen voor moederdag. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Xbox of kijk direct bij Bart Smit.
Bekijk bij Bart SmitNog even wachten, 12 mei is het Moederdag 2019!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste moederdag cadeau ideeen voor jouw interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Top Cadeaus bij:

Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.