Adverteren

Moederdag-Cadeaus.com is een ven de grootste websites in Nederland waarop jaarlijks alle Moederdag cadeaus, aanbiedingen en kortingen worden verzameld. in Nederland. Jaarlijks groeit onze community omtrend Moederdag.

Het is dus voor bedrijven elk jaar mogelijk om in de periode voor en tijdens Moederdag ( advertenties te plaatsen op onze website. Hieronder staan de diverse mogelijkheden. Ook door het jaar heen krijgen we bezoekers, dit zijn vaak bezoekers wie op zoek zijn naar een leuk cadeau voor hun moeder of vrouw.

1. Uitgelichte bedrijfsvermelding 

Moederdag_Cadeau_Advertentiemogelijkheid_Uitgelichte_Bedrijfsvermelding

Op de homepage promoten wij standaard 6 bedrijven waar we het meeste potentie inzien. Het is mogelijk om een van deze posities bij ons over te nemen voor € 250 (ex. BTW) per stuk. Deze advertentie zal dan de gehele maand in aanloop naar Moederdag erop staan.

Met behulp van de uitgelichte bedrijfsvermelding op de homepage van Moederdag-Cadeau.com bent u er van gegarandeerd dat elke homepage bezoeker in aanraking komt met uw logo. U zult hiermee dus het meest bereik creëren.

2. Beste Moederdag Cadeau Webshops

Op de homepage hebben wij ook de 10 beste Moederdag Cadeau webshops onder elkaar staan. Om uw webshops hierin te krijgen in de Moederdag periode kost het u slechts € 100 (ex. BTW).

Top_10_Webshops

 

3. Beste Moederdag aanbiedingen

Heeft uw webshop een speciale Moederdag actie die u graag extra onder de aandacht wilt laten brengen? Dan is dit het ideale antwoord. Op de homepage communiceren wij de 10 beste deals van 2018 naar onze bezoekers. Een plek in de top 10 kost slechts € 100 (ex. BTW).

Moederdag_Cadeau_Advertentiemogelijkheid_Deals

 

Neem vrijblijvend contact met ons op:

  • Typ hier een bericht

Nog even wachten, 12 mei is het Moederdag 2019!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste moederdag cadeau ideeen voor jouw interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Top Cadeaus bij:

Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.